vrijdag 13 december 2013

Het boek is klaar! De retraites en workshops in voorbereiding . . .
In gesprek met je leven

Het boek is klaar!

De teksten, de afbeeldingen, de illustraties, de kleurvlakken bij de oefeningen, alle punten, komma's, streepjes en spaties, alles heeft zijn plaats in het boek gevonden. De drukproeven zijn goedgekeurd. Wij kunnen niets meer doen. We dragen het in goed vertrouwen over aan de productie en de drukker.
Als we nu nog een punt scheef zien staan, is dat jammer. Tant pis! zeggen ze hier in Frankrijk.
Het fijnslijpen in de laatste fase is detailwerk, alles wordt nog eens en nog eens nagelopen en steeds weer kom je dingen tegen. Het is net als spinazie wassen, er blijft zand uit komen, bij een boek blijf je 'foutjes' zien.

Het is een prachtig boek geworden, ik ben zeer content en bedank een ieder die zich ervoor heeft ingezet en liefdevolle aandacht heeft gegeven.


Verschil met de eerste twee boeken.

Waarin dit boek verschilt, is dat het niet autobiografisch is.

Nu is de persoonlijke ervaring waarvan in de eerste twee verslag wordt gedaan, opgetild en in een ruimer universeel perspectief geplaatst. In gesprek met je leven is een handreiking die laat zien dat juist in het persoonlijke leven de sleutel ligt tot bevrijding van het beperkte persoonlijke. Het lijkt een paradox, maar het eigen leven blijkt de leraar van het veel grotere te zijn voorbij de persoon, van het Zijn in Liefde zonder een mij. 

Het heeft de vorm van een werkboek gekregen, waarin je ge├»nspireerd wordt het gesprek met je eigen leven respectvol aan te gaan. Stap voor stap wordt in twaalf fasen het bewustwordingsproces gevolgd, van stilvallen tot het bevrijdend inzicht in het antwoord ben jij. Het is een individueel werkboek met oefeningen, inspirerende teksten en beelden. 

Verschijningsdatum april 2014 bij Altamira in Haarlem.
ISBN 978 94 013 0142 8
Formaat 17 x 22 cm
Aantal pagina’s 192
Korte teksten, gedichten en citaten, oefeningen, een boeken- en cd lijst ‘lezen en luisteren’.
50 afbeeldingen foto’s, schilderijen, tekeningen, ondersteunende kleursferen. 
Verkoopprijs € 19,95 

Retraites, workshops en lezingen.
Verdere informatie over de retraites in mei, juli en september in Frankrijk en de workshops/lezingen in Nederland volgt binnenkort. Er staan al twee lezingen in Nederland gepland voor april.

Website
Op het moment werk ik aan de website, die begin januari ge-update zal zijn. Hierop zal alle detailinformatie met inhoud, werkwijze, data en prijs over de retraites en workshops te lezen zijn.

Samen aan het werk
Ik verheug me zeer 'mijn' lezer ook live te ontmoeten en samen aan het werk te gaan, wie weet in Frankrijk of in Nederland.